Workshops & lezingen

Workshops & lezingen

Ik geef jaarlijks tientallen lezingen in bibliotheken, scholen, culturele centra of op festivals, in binnen- en buitenland. Aan zowel kinderen als volwassenen.

Hieronder vind je mijn huidige aanbod. Daarnaast ontwikkel ik lezingen en workshops op maat. Mijn doel blijft steeds hetzelfde: de vonk van de verbeelding overbrengen.

©Foto Michiel Devijver, voor Iedereen Leest

Lezing ‘Verbeelding’

Een één uur durende, interactieve teken- en vertellezing over verbeelding, waarin jij misschien wel de hoofdrol speelt! Verbeelding is een lezing voor grotere groepen van 40 tot 150 kinderen en jongeren van 9 tot 14 jaar.
Lees meer →

Workshop ‘Over Inspiratie’

Inspiratie lijkt een kunstje waar alleen de happy few mee begiftigd zijn, of niet? In deze workshop ontrafelen we samen het geheim van de inspiratie. Over inspiratie is een lezing/workshop voor maximum 35 kinderen van 9 tot 14 jaar.
Lees meer →

Workshop ‘Inspiratie duo’s’

Tijdens deze workshop ga je als duo aan de slag om het beste uit de ander te halen. Inspiratie voor duo’s is een lezing/workshop voor maximum 18 duo’s bestaande uit kinderen, jongeren of volwassenen.
Lees meer →

Masterclass ‘personages’

In de Masterclass personage ontwikkelen gaan we op een intensieve manier aan de slag. Ik haal de deelnemers uit hun comfortzone met een aantal

brainstormtechnieken om ze zo hun eigen personage te laten vormgeven. Deze masterclass is een intensieve, vier uur durende sessie voor maximum 20 volwassenen.
Lees meer →