Workshops & lezingen

Workshops & lezingen

Ik geef jaarlijks tientallen lezingen in bibliotheken, scholen, culturele centra of op festivals, in binnen- en buitenland. Aan zowel kinderen als volwassenen.

Hieronder vind je mijn huidige aanbod. Daarnaast ontwikkel ik lezingen en workshops op maat. Mijn doel blijft steeds hetzelfde: de vonk van de verbeelding overbrengen.

©Foto Michiel Devijver, voor Iedereen Leest

Lezing ‘Verbeelding’

Een één uur durende, interactieve teken- en vertellezing over verbeelding, waarin jij misschien wel de hoofdrol speelt! ‘Verbeelding‘ is een lezing voor grotere groepen van 40 tot 150 kinderen en jongeren van 9 tot 14 jaar.

Workshop ‘Over Inspiratie’

Inspiratie lijkt een kunstje waar alleen de happy few mee begiftigd zijn, of niet? In deze workshop ontrafelen we samen het geheim van de inspiratie. ‘Over inspiratie‘ is een lezing/workshop voor maximum 35 kinderen van 9 tot 14 jaar.

Workshop ‘Inspiratie voor duo’s’

Tijdens deze workshop ga je als duo aan de slag om het beste uit de ander te halen. ‘Inspiratie voor duo’s‘ is een lezing/workshop voor maximum 18 duo’s bestaande uit kinderen, jongeren of volwassenen.

“Een heel creatieve uitwerking met mooi didactisch materiaal. De lezing was boeiend van de eerste tot de laatste minuut!”

Peter Desmedt – Don Bosco, Halle

Masterclass ‘personage ontwikkelen’

In de ‘Masterclass personage ontwikkelen‘ gaan we op een intensieve manier aan de slag. Ik haal de deelnemers uit hun comfortzone met een aantal brainstormtechnieken om ze zo hun eigen personage te laten vormgeven. Deze masterclass is een intensieve, vier uur durende sessie voor maximum 20 volwassenen.