‘Vos, Vogel en ik’ is er!

In de zomer van ’21 tekende ik een meisje met een pet. De vos en de vogel kwamen er vanzelf bij, alsof het zo hoorde, met z’n drieën. Vandaag zitten ze samen in een boek, dicht bij elkaar tussen twee kartonnetjes.

Vos, Vogel en ik’ is een verhaal over vrienden die elkaar oprapen wanneer ze vallen, vrienden die op elkaar leunen wanneer ze zwaarder wegen dan gewoonlijk, vrienden voor altijd. Wanneer je het boek openslaat lees je dit:

“Ik was op zoek naar iets. Alleen wist ik niet naar wat. Ik vond het niet buiten. Niet binnen. Net toen ik besloot dat er niets te vinden was, hoorde ik het klappen van vleugels.”

Vos, Vogel en ik’ ligt vanaf vandaag in jouw favoriete boekhandel – en ook in alle andere. Ik ben er geweldig trots op.

Het boek is uitgegeven bij De Eenhoorn en prachtig vormgegeven door Dries Desseyn. Je bekijkt hier alvast enkele binnenpagina’s.