Tijd voor een tweede horloge

Toen ik eind augustus in Praag over een brug wandelde kreeg ik een berichtje van Mr Jones Watches, met de vraag of ik naast hun zomerhorloge ook hun herfsthorloge wou ontwerpen.

Vandaag is het er. Het heet “A perfectly useless morning” en het is een knipoog naar het uurwerk dat ik eerder illustreerde: een horloge in beweging dat tegelijk doet stilstaan, een verhaal over tijd. Een horloge voor wie in het gras liggen en naar boven kijken prettig vindt.

A perfectly useless morning” is handgemaakt in Londen en is beschikbaar op een gelimiteerde oplage van 100 exemplaren, genummerd en gegraveerd. Het is exclusief te koop op mrjoneswatches.com.

door

Kristof Devos (1981) maakt boeken voor kinderen van alle leeftijden over thema’s zoals troost, vriendschap en opkomen voor jezelf. Zijn werk wordt vaak omschreven als ingetogen of eigenzinnig. Vandaag vind je de boeken van Kristof in zes landen, waaronder China en de VS. Zijn illustraties werden tentoongesteld op verschillende internationale expo’s zoals het Nami Concours in Zuid-Korea en Maleisië. Het werk van Kristof werd meermaals bekroond. Zijn boek ‘Schim’ kreeg een White Raven Award van de Internationale Jugendbibliothek in München en recent ontving hij een Award of Excellence in de prestigieuze Commarts Competition.