Illustratie special in Gent

2018 wordt voor mij een klein jubileumjaar: m’n debuut Nooit is voor altijd wordt vijf, m’n vijfde boek komt eraan (ik mik op het najaar) en de ideeën voor het zesde liggen op tafel.

Dit jaar heb ik meer workshops en lezingen gepland dan ooit tevoren. Op zaterdag 10 februari bijt ik de spits af met een ‘Illustratie Special‘: een vier uur durende workshop in de Wisper Warande te Gent.

Atelier in Wisper Warande Gent

Ik zal het hebben over prentenboeken maken, karakterontwikkeling, vallen en opstaan. En er zal vooral veel ruimte zijn om zelf te illustreren.

Ik nodig je graag uit om deel te nemen en, zoals ze dat bij Wisper zo mooi kunnen zeggen, op één namiddag aan den lijve te ondervinden hoe je inspiratie als illustrator geprikkeld wordt, al tekenend, luisterend en in dialoog. Let op: de plaatsen zijn beperkt.

Misschien tot dan!