Horloge in de vaste collectie!

Begin vorige maand werd het horloge A perfectly useless afternoon dat ik mocht ontwerpen en illustreren voor het Londense Mr Jones Watches, uitgebracht op een beperkte oplage van 100 exemplaren.

Omdat een groot aantal mensen liet weten dat ze het jammer vonden dat ze het horloge hadden gemist – de oplage was in een halve dag uitverkocht – brengt Mr Jones Watches het horloge in zijn vaste collectie.

De limited edition van vorige maand moet natuurlijk de limited edition blijven, dus de illustratie werd net als het kleurenpalet ietwat aangepast om voldoende verschil te voelen tussen de beide. Het is vanaf vandaag verkrijgbaar op deze link!

PS: Het is trouwens niet allemaal horloges wat de klok slaat, binnenkort kom ik met een mooie boekenverrassing …

In: Werk

Kristof Devos (1981) maakt boeken voor kinderen van alle leeftijden over thema’s zoals troost, vriendschap en opkomen voor jezelf. Zijn werk wordt vaak omschreven als ingetogen of eigenzinnig. Vandaag vind je de boeken van Kristof in zes landen, waaronder China en de VS. Zijn illustraties werden tentoongesteld op verschillende internationale expo’s zoals het Nami Concours in Zuid-Korea en Maleisië. Het werk van Kristof werd meermaals bekroond. Zijn boek ‘Schim’ kreeg een White Raven Award van de Internationale Jugendbibliothek in München en recent ontving hij een Award of Excellence in de prestigieuze Commarts Competition.