Hier is ‘De Wind en Wij’

Hier is hij, De Wind en Wij, mijn nieuwe boek met Claudia Jong, uitgegeven bij De Eenhoorn. Ik zeg dit met enige trots, want dat ben ik ook. Vanaf vandaag ligt De Wind en Wij in jouw boekhandel.

Men noemt het “een warm, liefdevol en poëtisch boek over opgroeien en loslaten, over duwtjes in de rug geven, altijd weer. Over de wind die ons meevoert, en onze haren doet wapperen.”

Als jouw hart, net als het mijne, een sprongetje maakt bij woorden als ‘limited’ en ‘edition’, dan mag ik je binnenkort iets verklappen …

In: Nieuws, Werk

Kristof Devos (1981) maakt boeken voor kinderen van alle leeftijden over thema’s zoals troost, vriendschap en opkomen voor jezelf. Zijn werk wordt vaak omschreven als ingetogen of eigenzinnig. Vandaag vind je de boeken van Kristof in zes landen, waaronder China en de VS. Zijn illustraties werden tentoongesteld op verschillende internationale expo’s zoals het Nami Concours in Zuid-Korea en Maleisië. Het werk van Kristof werd meermaals bekroond. Zijn boek ‘Schim’ kreeg een White Raven Award van de Internationale Jugendbibliothek in München en recent ontving hij een Award of Excellence in de prestigieuze Commarts Competition.