Een nieuwe collectie illustraties

Limited edition illustraties door illustrator Kristof Devos

Na heel wat voorbereiding kan ik het eindelijk aankondigen: mijn nieuwe webshop met een collectie limited edition illustraties staat nu online!

De eerste reeks prenten bestaat uit vier concepttekeningen voor een nieuw boek en wordt later uitgebreid. Elke tekening wordt gedrukt op de hoogst mogelijke kwaliteit volgens het Giclée principe. Ik ben erg blij dat ik mijn illustraties op deze manier kan aanbieden in wat museumkwaliteit wordt genoemd.

Met mijn werk wil ik ook mensen ondersteunen die door omstandigheden niet of nauwelijks met kinder- of jeugdliteratuur in aanraking komen. Daarom gaat bij elke verkochte illustratie een vast bedrag naar Verhalenweverij Sociaal, een organisatie die werkt rond verhaal en beeld met kinderen en jongeren in kwetsbare leefsituaties.

Neem gerust een kijkje.

door

Kristof Devos (1981) maakt boeken voor kinderen van alle leeftijden over thema’s zoals troost, vriendschap en opkomen voor jezelf. Zijn werk wordt vaak omschreven als ingetogen of eigenzinnig. Vandaag vind je de boeken van Kristof in zes landen, waaronder China en de VS. Zijn illustraties werden tentoongesteld op verschillende internationale expo’s zoals het Nami Concours in Zuid-Korea en Maleisië. Het werk van Kristof werd meermaals bekroond. Zijn boek ‘Schim’ kreeg een White Raven Award van de Internationale Jugendbibliothek in München en recent ontving hij een Award of Excellence in de prestigieuze Commarts Competition.