Dit is Miep boekentrailer

Fragement uit de boekentrailer van Dit is Miep

Het idee voor Dit is Miep is meer dan tien jaar oud. Aanvankelijk wist ik niet echt goed wat ik ermee aan moest …

Was het een kortverhaal of eerder een gedicht? Net voor ik begon aan de illustraties van Schim werd het me duidelijk. Dit was een boek en ik zou het zelf schrijven. Het verhaal groeide langzaam, net als Miep, het hyperactieve en – al zeg ik het zelf – aimabele meisje dat door de hoofdrol danst. Met de steun van m’n uitgever nam ik alle tijd die nodig was en vandaag mag ik (niet zonder enige trots) aankondigen dat Dit is Miep eraan komt! Het boek verschijnt in februari en speciaal voor de lancering werd deze docutrailer gemaakt:

In: Fragmenten, Werk

Kristof Devos (1981) maakt boeken voor kinderen van alle leeftijden over thema’s zoals troost, vriendschap en opkomen voor jezelf. Zijn werk wordt vaak omschreven als ingetogen of eigenzinnig. Vandaag vind je de boeken van Kristof in zes landen, waaronder China en de VS. Zijn illustraties werden tentoongesteld op verschillende internationale expo’s zoals het Nami Concours in Zuid-Korea en Maleisië. Het werk van Kristof werd meermaals bekroond. Zijn boek ‘Schim’ kreeg een White Raven Award van de Internationale Jugendbibliothek in München en recent ontving hij een Award of Excellence in de prestigieuze Commarts Competition.