De Wind en Wij: limited edition uitgave

Gisteren was het feest. Dan mocht ik je vertellen dat De Wind en Wij in de boekhandel ligt. Vandaag mag ik verklappen dat het feest nog niet voorbij is: er komt een limited edition uitgave van het boek.

Lees: 150 exemplaren. Lees: Inclusief een gesigneerde, gezegelde en genummerde art print van één van de illustraties uit het boek. Lees: een gesigneerde prentkaart. Lees: een magneet die je op jezelf en/of op je koelkast kan kleven.

Exclusief te reserveren bij de Eenhoorn op deze link.

In: Nieuws, Werk

Kristof Devos (1981) maakt boeken voor kinderen van alle leeftijden over thema’s zoals troost, vriendschap en opkomen voor jezelf. Zijn werk wordt vaak omschreven als ingetogen of eigenzinnig. Vandaag vind je de boeken van Kristof in zes landen, waaronder China en de VS. Zijn illustraties werden tentoongesteld op verschillende internationale expo’s zoals het Nami Concours in Zuid-Korea en Maleisië. Het werk van Kristof werd meermaals bekroond. Zijn boek ‘Schim’ kreeg een White Raven Award van de Internationale Jugendbibliothek in München en recent ontving hij een Award of Excellence in de prestigieuze Commarts Competition.