Boekvoorstelling Dit is Miep

Terwijl Roos Taillieu mij in boekhandel Letters & Co voor de grote mensen interviewde over Dit is Miep oefenden hun kinderen in de gemeentelijke trouwzaal een Miepdans in onder de deskundige leiding van dansleerkracht Sylvie Van Hulle.

Op de boekvoorstelling zelf ging het er rustig aan toe door een combinatie van een half defecte microfoon en stemverlies wegens verkoudheid, maar de knaller van een Miepdans maakte dit ruimschoots goed. Bedankt allemaal!

In: Momenten

Kristof Devos (1981) maakt boeken voor kinderen van alle leeftijden over thema’s zoals troost, vriendschap en opkomen voor jezelf. Zijn werk wordt vaak omschreven als ingetogen of eigenzinnig. Vandaag vind je de boeken van Kristof in zes landen, waaronder China en de VS. Zijn illustraties werden tentoongesteld op verschillende internationale expo’s zoals het Nami Concours in Zuid-Korea en Maleisië. Het werk van Kristof werd meermaals bekroond. Zijn boek ‘Schim’ kreeg een White Raven Award van de Internationale Jugendbibliothek in München en recent ontving hij een Award of Excellence in de prestigieuze Commarts Competition.