Boekenbeurs ’14

Van 31 oktober tot en met 11 november is het weer Boekenbeurs in Antwerpen. Ik zal er signeren en live werken aan m’n volgende boek. Kom gerust langs voor een tipje van de sluier.

Je vindt me op de volgende data op stand 308 van Davidsfonds: 1 november: 13u30 tot 16u30 3 november: Scholenproject (8 lezingen tussen 10u15 en 14u30 voor scholen) 8 november: 13u30 tot 16u30 Meer info op boekenbeurs.be.

In: Momenten, Nieuws

Kristof Devos (1981) maakt boeken voor kinderen van alle leeftijden over thema’s zoals troost, vriendschap en opkomen voor jezelf. Zijn werk wordt vaak omschreven als ingetogen of eigenzinnig. Vandaag vind je de boeken van Kristof in zes landen, waaronder China en de VS. Zijn illustraties werden tentoongesteld op verschillende internationale expo’s zoals het Nami Concours in Zuid-Korea en Maleisië. Het werk van Kristof werd meermaals bekroond. Zijn boek ‘Schim’ kreeg een White Raven Award van de Internationale Jugendbibliothek in München en recent ontving hij een Award of Excellence in de prestigieuze Commarts Competition.