Award of Excellence voor De Wind en Wij!

Wat een fijn nieuws. Voor deze concepttekening voor De Wind en Wij kreeg ik een Award of Excellence in de Communication Arts Annual Illustration Competition!

Hiermee ben ik één van de 125 winnende illustratoren die door de vakjury (waarin o.a. Rina Kushnir, art director van The New Yorker, zetelt) uit exact 3.941 inzendingen werden gekozen. Het is ondertussen al de zestigste editie van dit jaarlijks concours.

Naast de award betekent dit ook een publicatie in het Communication Arts magazine op een duizelingwekkende 25.000 exemplaren wereldwijd en vooral een zeer, zéér contente Kristof 😉

Deze prijs versterkt me in het gevoel dat ik verder moet met deze personages. Ze zijn me ondertussen best wel dierbaar geworden …

In: Nieuws

Kristof Devos (1981) maakt boeken voor kinderen van alle leeftijden over thema’s zoals troost, vriendschap en opkomen voor jezelf. Zijn werk wordt vaak omschreven als ingetogen of eigenzinnig. Vandaag vind je de boeken van Kristof in zes landen, waaronder China en de VS. Zijn illustraties werden tentoongesteld op verschillende internationale expo’s zoals het Nami Concours in Zuid-Korea en Maleisië. Het werk van Kristof werd meermaals bekroond. Zijn boek ‘Schim’ kreeg een White Raven Award van de Internationale Jugendbibliothek in München en recent ontving hij een Award of Excellence in de prestigieuze Commarts Competition.