Agenda Jeugdboekenmaand

campagnebeeld Jeugdboekenmaand 2017

Tijdens de Jeugdboekenmaand geef ik naast mijn lezingen in scholen en bibliotheken ook enkele openbare lezingen/workshops. Deze zijn gratis en inschrijven is steeds verplicht. Hieronder vind je de data terug.

10.03 Je bent jong en je leest wat, Leuven

Op vrijdagavond 10 maart vind je auteur Edward van de Vendel, MNM-presentatrice Karolien Debecker en ikzelf in Leuven op een exclusieve boekenavond voor 12 tot 15-jarigen.

Locatie & uur: Standaard Boekhandel, Rector De Somerplein, Leuven om 18u15.


18.03 Kinderboekendag, Deinze

Op kinderboekendag ben ik te gast in Letters & Co in Deinze waar ik een try-out geef van een nieuwe lezing/voorstelling over ‘verbeelding’. Ben je tussen 10 en 110 én jong van hart? Dan bent je van harte welkom! Ik beloof je een magische namiddag … Meer verklap ik niet.

Locatie & uur: Letters & Co, Markt 1, Deinze om 14u30.


19.03 Jeugdboekenfeest, Brugge

Inspiratie lijkt een kunstje waar alleen de happy few mee begiftigd zijn, of niet? We bekijken tekeningen én ontrafelen samen het geheim van inspiratie. Daarna gaat iedereen aan de slag met potlood en papier.

Locatie & uur: Vrijwilligerscentrale Brugge, om 13.30u en om 15.30u.

In: Momenten, Nieuws

Kristof Devos (1981) maakt boeken voor kinderen van alle leeftijden over thema’s zoals troost, vriendschap en opkomen voor jezelf. Zijn werk wordt vaak omschreven als ingetogen of eigenzinnig. Vandaag vind je de boeken van Kristof in zes landen, waaronder China en de VS. Zijn illustraties werden tentoongesteld op verschillende internationale expo’s zoals het Nami Concours in Zuid-Korea en Maleisië. Het werk van Kristof werd meermaals bekroond. Zijn boek ‘Schim’ kreeg een White Raven Award van de Internationale Jugendbibliothek in München en recent ontving hij een Award of Excellence in de prestigieuze Commarts Competition.