A perfectly useless morning is terug!

Ik vind het bijzonder fijn dat het horloge “A perfectly useless morning” terug is, in de vorm van een grondige re-issue van het uurwerk dat vorig jaar rond deze tijd verscheen.

Opnieuw is het een horloge in beweging dat tegelijk doet stilstaan, een verhaal over tijd, over een vos. Een horloge voor wie het prettig vindt om even niets te doen.

A perfectly useless morning” is deze keer niet alleen met inkten gedrukt, maar ook met een koperen metaalverf op de vogel en sommige blaadjes. Het horloge wordt tot in de details handgemaakt in Londen en is vanaf nu beschikbaar, exclusief bij mrjoneswatches.com.

In: Nieuws, Werk

Kristof Devos (1981) maakt boeken voor kinderen van alle leeftijden over thema’s zoals troost, vriendschap en opkomen voor jezelf. Zijn werk wordt vaak omschreven als ingetogen of eigenzinnig. Vandaag vind je de boeken van Kristof in zes landen, waaronder China en de VS. Zijn illustraties werden tentoongesteld op verschillende internationale expo’s zoals het Nami Concours in Zuid-Korea en Maleisië. Het werk van Kristof werd meermaals bekroond. Zijn boek ‘Schim’ kreeg een White Raven Award van de Internationale Jugendbibliothek in München en recent ontving hij een Award of Excellence in de prestigieuze Commarts Competition.