A perfectly useless evening: een nieuw horloge

Een hele tijd geleden las ik een quote van Chinees denker Lin Yutang: ‘If you can spend a perfectly useless afternoon in a perfectly useless manner, you have learnt how to live‘. Ik vouwde de woorden op en droeg ze sedertdien dicht bij me.

Ze vormden het uitgangspunt voor het design van A perfectly useless afternoon, mijn eerste horloge dat drie zomers geleden gelanceerd werd bij Mr Jones Watches. Ik word er vandaag wat duizelig van, wanneer ik zie hoe het de wereld rondreist. Mensen sturen mij foto’s met hun horloge vanuit China, Australië, de Verenigde Staten, Egypte. Het uurwerk kreeg aandacht van Hondikee en Vogue.

Het doet me dan ook veel plezier dat ik je vandaag A perfectly useless evening mag voorstellen. Deze Special Edition speelt verder met de gedachte van de figuur in het zwembad. Het toont hoe het eruit zou zien wanneer hij/zij er de hele dag zou blijven liggen, tot laat in de avond, de ontspanning eindeloos rekkend.

A perfectly useless evening wordt handgemaakt in London, is deze keer bedrukt met lichtgevoelige inkten die in het donker oplichten en is vanaf vandaag te koop op mrjoneswatches.com