De Wind en Wij: limited edition uitgave

Fijn nieuws! Er komt een limited edition uitgave van De Wind en Wij.

Lees: 150 exemplaren. Lees: Inclusief een gesigneerde, gezegelde en genummerde art print van één van de illustraties uit het boek. Lees: een gesigneerde prentkaart. Lees: een magneet die je op jezelf en/of op je koelkast kan kleven.

Meer in dit bericht.

De Wind en Wij, de deleted scenes

Ik heb iets met de deleted scenes die je als extra’s krijgt bij aankoop van een film. In boeken gebeurt dit ook. Je tekent iets en pas later merk je dat het uit de toon valt. In dit bericht geef ik je een overzicht van de deleted scenes uit De Wind en Wij.

Hier is ‘De Wind en Wij’

Hier is hij, De Wind en Wij, mijn nieuwe boek met Claudia Jong, uitgegeven bij De Eenhoorn.

Vanaf vandaag ligt De Wind en Wij in de boekhandel. Men noemt het “een warm, liefdevol en poëtisch boek over opgroeien en loslaten”.

De Wind en Wij, hoe het begon

“Het is de eerste keer dat ik liever zonder plan of idee begin: ik laat de potloden uit en zie wel waarheen ze me brengen.”

In dit artikel lees je meer over hoe ‘De Wind en Wij’ tot stand kwam en vergelijk je de eerste schetsen en storyboards met de finale illustraties.

Te gast in de Mr Jones Podcast

Vandaag was ik te gast in de Mr Jones Podcast. Ik mocht er spreken over kinderboeken, moestuinieren en mijn werk als illustrator en auteur. Uit m’n comfortzone. In het Engels. Voor wie een klein uur vrij wil maken: je kan de podcast beluisteren via Spotify,…

3×3 Honorable Mention voor De Wind en Wij

Fijn nieuws uit New York! De illustraties uit mijn aankomende boek De Wind en Wij krijgen een Honorable Mention van 3×3 magazine. “Congratulations! Our judges have awarded your entry as an Honorable Mention. The judges were extremely tough this year, you should be pleased that…